algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Hillary donà suport al seu marit al cas Lewinsky pels abusos que patí Clinton de nin

La primera dama dels Estats Units, Hillary Clinton, explicà per primera vegada els motius pels quals continua donant suport al seu marit i atribuí la infifelitat del president als abusos que patí a la seva infantesa, informà ahir el Sunday Times. L'esposa del president Bill Clinton va dir que la seva «debilitat» és producte d'un trauma causat per aquests abusos. El Sunday Times cita extractes d'una entrevista que serà publicada el cap de setmana a Talk, una nova revista editada per l'exdirectora de New Yorker, Tina Brown.

Talk indicà que Hillary havia qualificat els adulteris de Bill Clinton com «un pecat de debilitat, i no de malícia». «Jo vaig creure que això s'havia resolt fa deu anys, va dir Hillary, segons la revista. «Vaig pensar que ell ho tenia controlat». La primera dama va dir que l'ara president Clinton havia quedat marcat per l'abús que patí durant la seva infantesa, però no es varen donar més detalls.

«Era molt petit, tan sols 4 anys, quan quedà marcat per l'abús», afegí. «Havia un conflicte terrible entre la seva mare i la seva àvia». Tot i els repetits desenganys amb el seu marit, Hillary Clinton va descriure Bill com «un home molt, molt bo». «Bill necessita disciplina, però és notable que, tenint en compte el seu passat, hagi resultat el tipus de persona que és, amb aquesta capacitat per conduir el país».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris