algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

La Unió Europea beca un projecte de catalogació

El projecte va ser presentat en el programa Raphael pel Consell de Mallorca

El projecte de catalogació dels marges de pedra seca de Mallorca, una continuació de les actuacions que s'hi han duit a terme recentment, és a punt de fer-se realitat. Ho serà gràcies al programa Raphael de la Unió Europea, que enguany ha escollit el projecte presentat per Fodesma entre els treballs que hi optaven.

Un dels aspectes més destacats és que, per primer pic, el CIM participarà en el programa Raphael com a promotor d'un projecte. Per això mateix, des de Fodesma s'ha valorat molt positivament aquesta notícia: «Allò important és començar, que el CIM entri en els circuits europeus, que són molt competitius. Si ara es porta bé el projecte serà molt més fàcil aconseguir noves subvencions».

Ara com ara, el CIM ha pres part en el programa en altres ocasions, sempre com a company involucrat en projectes presentats per institucions d'altres països. En aquesta ocasió, el paper de partenaire serà assumit, segons informaren fonts de Fodesma, per regions d'Itàlia i la Provença, que col·laboraran en la catalogació i les tasques de promoció i difusió de les marjades patrimonials.

Tot i que la notícia de l'aprovació fa dies que es va fer pública, les mateixes fonts de Fodesma apuntaren que encara no se n'ha rebut la notificació pertinent. Per això mateix, es desconeixen detalls com la dotació econòmica d'aquest ajut de la Unió Europea o el moment en què s'emprendrà la tasca. La planificació del treball, així mateix, es traçarà més endavant, juntament amb els equips dels partenaires.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris