nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

Artà exhibeix una mostra de les terracuites humanes modelades per Pere Pujol

La Sala d'Exposicions de na Batlessa, a Artà, exhibeix des de divendres passat una selecció de terracuites moldejades per Pere Pujol. Imatges com la del Sonador amb guitarra, Entrecavadora, Dona amb gerricó, La flor romanial o Amor de mare són algunes de les figures exposades, representatives de la inspiració humana i tradicional que marca l'ofici de Pujol.

L'exposició, que romandrà exposada al centre fins al proper dia 8 d'agost, s'afegeix a les exposicions realitzades per Pere Pujol, escultor autodidacta que exhibeix d'ençà de 1970, arreu de les Illes, on ha mostrat obres treballades amb pedra, marbre, fusta i fang.

La seva producció es caracteritza per una diversitat d'estils, en què predominant el realisme i les temàtiques populars mallorquines: motius i personatges de la pagesia, l'entorn que els envolta i la tradició de les Rondalles són més que recurrents a les seves creacions.

Premi d'Honor del Saló de Tardor del Cercle de Belles Arts de Mallorca l'any 1979, Pere Pujol és així mateix representat en nombroses obres públiques que ha realitzat, entre les quals tenim el monument al doctor Rafel Servera a Cala Millor; al pare Ginard Bauçà a Artà; de l'escultura la Sirena a Porcristo i d'El Pastor, exposada a Gäule (Suècia) d'ençà de l'any 1990.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris