algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Commoció als EUA per la massacre d'Atlanta

Barton, que se suïcidà després de donar mort a dotze persones, assassinà a martellades la dona i els dos fills

L'assassí d'Atlanta, Mark Barton, autor de la matança de 12 persones, reconegué que assassinà la seva dona i els seus dos fills i la seva intenció de matar totes les persones que volien «destruir-lo», en una carta de comiat trobada en el seu domicili. Aquest especulador borsari de 44 anys es va suïcidar després de perpetrar la matança a les oficines de dues societats financeres d'Atlanta.

El contingut de la nota deixada en el seu ordinador, que conté al·lusions a Jehovà i a la resurrecció, va ser donat a conèixer ahir pel cap de Policia del comtat de Henry, Jimmy Mercer, als afores d'Atlanta. «No tenc la intenció de viure molt de temps, només el necessari per matar totes les persones que han cercat la meva destrucció», afirma Mark Barton a la missiva. En aquesta carta, Mark Barton explicà que matà la seva dona, Leigh Ann, amb un martell i dos dies després va fer el mateix amb els seus dos fills. «Vaig matar Leigh Ann ja que era una de les causes del meu fracàs. Tinc previst matar els altres. Ara lament realment haver-ho fet i evitar-los patiments més tard», afegí.

No obstant això, Barton en el seu missatge negà que hagués matat la seva exesposa i la seva sogra a Alabama fa sis anys. La Policia sospità d'ell però el cas va ser tancat sense trobar l'assassí. Per aquestes morts, ell cobrà 90 milions de pessetes de l'assegurança de vida.

A la carta, ell reconegué que havia assassinat la seva família i escrigué que «hi hagué un poc de dolor... però tots ells moriren en menys de cinc minuts».

Escrigué que «els vaig copejar amb un martell mentre dormien i després els vaig posar a la banyera amb la cara cap avall per assegurar-me que no despertassin amb dolor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris