algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Breus

• Bèlgica

Més bloqueig El Govern belga decidí bloquejar 175 noves granges de porcs i d'aus que podrien estar contaminades amb dioxina, i estengué a la carn presumptament contaminada de vedella i d'aus l'ordre de destrucció dels seus estoc segons anuncià ahir el primer ministre belga, Guy Verhofstadt. En conferència de premsa, Verhofstadt assegurà que dirigirà «una política dràstica que conduirà, com més aviat millor, al sanejament d'aquesta crisi de dioxina», perquè és l'única possibilitat de resoldre la situació.E.P.

• Pròxim Orient

Acord de Wye El primer ministre israelià, Ehud Barak, assegurà ahir a Alexandria que es comprometia a aplicar «completament» l'acord palestinoisraelià de Wye Plantation, firmat a l'octubre de 1998. Barak va fer aquestes declaracions després de reunir-se amb el president egipci, Hosni Mubarak.E.P.

• Rússia

Crèdit El Fons Monetari Internacional (FMI) va aprovar ahir un crèdit de 4.500 milions de dòlars (738.000 milions de pessetes) per a Rússia, 640 milions (105.000 milions de pessetes) dels quals estan immediatament disponibles, informà un portaveu de l'FMI. En una reunió de més de sis hores, el Consell d'Administració de l'FMI va examinar el programa econòmic amb el qual Rússia s'havia compromès el 13 de juliol passat.E.P.

• Veneçuela

Constitució El president veneçolà, Hugo Chávez, va proposar ahir a l'assemblea constituent electa diumenge que redacti la Constitució en tres mesos, que s'aprovi en referèndum el 7 de novembre i que el 12 de desembre se celebrin eleccions per renovar el Congrés i escollir batles. «Què tal si aprovam la Constitució el 7 de novembre, i 34 dies després "jo crec que és més que suficient" diumenge 12 de desembre nosaltres elegim (...) els nous poders nacionals, el nou Congrés, els batles de tot el país, però d'acord amb una nova Constitució que s'aprovi en referèndum», expressà.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris