algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Pilar Cerdà du a Sóller el seu tribut monumental al gest amorós i a la feminitat

C.C. Palma.
La Galeria sollerica de can Puig inaugura avui vespre una exposició de l'escultora mallorquina Pilar Cerdà. Com ja ha fet en altres ocasions, les peces que presenta l'artista han estat concebudes com a homenatge a la dona, com a reflexió sobre el seu gest amorós i la seva entrega.

El treball central de la mostra és una monumental instal·lació integrada per una sèrie de fotografies i un enorme collar de 5 metres de llargària, fet amb ferro i material refractari. La mostra es completa amb una vintena d'escultures, de dimensions diverses entre els 50 centímetres fins als 4 metres d'alçària.

Pilar Cerdà ha participat en nombroses exposicions col·lectives en els àmbits nacional i internacional. Entre els seus projectes més immediats figura la participació en el projecte de l'Ajuntament de Barcelona «DINSJARDINS», en què ha estat seleccionada al costat de sis artistes més per fer una escultura monumental al parc de la Ciutadella. Un altre esdeveniment imminent en la trajectòria de l'artista serà la col·locació, en el mes de setembre, d'una de les seves escultures al parc de la Mar. La peça escollida, Kundalini, és per Cerdà «un reflex de la seva trajectòria, sempre marcada pel treball íntim». L'obra, de 5 metres d'alçària, és també representativa de la seva creació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris