cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Les primeres ordres del rei Mohamed aposten per la continuïtat

El primer ministre Iusufi té «plena confiança en el futur» en el monarca

77406

El nou rei del Marroc, Mohamed VI.

Les primeres instruccions del nou rei Mohamed Ben Al Hassan, Mohamed VI del Marroc, van en el sentit d'assegurar la continuïtat en l'activitat política, econòmica i administrativa del país. Quan tot el món es demanava quant de temps duraria el dol i quants serien els dies de festivitat, les primeres mesures decretades pel rei a través del primer ministre han consistit a posar tothom a fer feina i transmetre així una imatge de modernitat i d'eficàcia.

«Els ciutadans han de continuar les seves activitats de manera normal en el conjunt de serveis de l'administració, els establiments i edificis públics, com també en les seves activitats del sector privat per garantir el curs normal dels diferents sectors», resa un comunicat de l'oficina del primer ministre. El comunicat precisa que el retorn a les activitats habituals serà «des d'ara, 26 de juliol del 1999».

D'altra banda, el primer ministre marroquí, Abderrahman Iusufi, va dir que té «plena confiança en el futur» que s'obre al Marroc. «He constatat la determinació i la preparació (del nou rei) per dirigir la política del nostre país», afegí el primer ministre en les seves primeres declaracions des de la mort de Hassan II.

Iusufi, de 75 anys, cap de Govern des del març de 1998, reconegué que «el nou rei assumeix les seves responsabilitats en condicions difícils en el pla personal» després de la mort del seu pare, però subratllà la seva preparació per exercir el regnat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris