cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Breus

• Rússia

No tornarà botí de guerra La llei sobre la nacionalització del botí de l'Exèrcit Roig confiscat a Alemanya durant la Segona Guerra Mundial ha estat declarada inconstitucional pel Tribunal Constitucional rus, segons anuncià ahir l'agència Interfax. El Tribunal ha considerat que algunes disposicions d'aquesta llei votada pel Parlament a principi de 1997, en perjudici d'Alemanya, eren inconstitucionals i que el procediment d'adopció era incorrecte, segons les mateixes fonts.E.P.

• Comissió Europea

Ajuda per a Kosovo La Comissió Europea aprovà ahir atorgar una ajuda humanitària addicional per valor de 196 milions d'euros (uns 32.600 milions de pessetes) per assistir els refugiats i desplaçats a Kosovo. Amb aquesta quantitat, que serà gestionada per l'Oficina Humanitària de la Comunitat Europea (ECHO), sumen ja 378 milions d'euros (al voltant de 62.900 milions de pessetes) els mobilitzats aquest any per la darrea crisi a la regió dels Balcans.E.P.

• Indonèsia

Suharto, hospitalitzat L'expresident indonesi Suharto va ser hospitalitzat ahir a l'hospital Pertamina de Jakarta, segons anuncià una font hospitalària. El general Suharto, de 78 anys, que ha guanyat pes en els darrers dotze mesos i pateix problemes relacionats amb la pròstata, passarà uns dies al centre.E.P.

• Iran

Acusacions estudiantils La principal organització d'estudiants reformistes iranians acusà ahir els conservadors d'haver provocat els recents disturbis per «enderrocar, o almenys debilitar» el Govern del president Mohammad Khatami. «Tot va ser sospitós des del principi», declarà en roda de premsa Ali Afchari, responsable polític de l'Oficina de Consolidació de la Unitat, un sindicat estudiantil pròxim a Khatami.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris