algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Breus

• Kosovo

Jackson confia en la missió russa El comandant de la Força Internacional de Pau per a Kosovo (KFOR), el general britànic Michael Jackson, manifestà ahir la seva confiança en l'èxit de la missió de les tropes russes en el si de la KFOR. Després de qualificar de «perfectament bones» les relacions entre els soldats russos i els altres contingents de la KFOR, subratllà que «els russos volen tenir èxit». «Saben el que han de fer i estic segur que tindran èxit», afegí. Precisà, no obstant això, que el desplegament a la ciutat d'Orahovac (sud), zona sota comandament alemany, continua sent fruit de discussions «a molt alt nivell». La població d'aquesta localitat, on patrullen de moment soldats holandesos, és hostil a les tropes russes, a les quals acusen de protegir els serbis. A la imatge, manifestació contra Milosevic.E.P.

• Algèria

Set morts en actes de violència Cinc presumptes membres del Grup Islàmic Armat (GIA) varen ser abatuts per l'Exèrcit algerià i dues persones "un militar i un guarda" moriren en actes violents comesos dijous, informà ahir a la premsa. En la regió de Constantina, forces militars localitzaren un presumpte comando del GIA, cinc dels membres del qual moriren en un enfrontament en el qual s'utilitzaren helicòpters de combat. A Yiyel, a l'est del país, un altre comando del GIA va fer una emboscada a una patrulla militar, prop de la localitat d'El Auana, i matà un soldat i un membre d'un grup d'autodefensa i en ferí un altre, indicà el matutí El Yum.E.P.

• Caixmir

L'Índia creu que es completà la retirada L'Exèrcit indi creu que els rebels islàmics que ocuparen territoris de Caixmir s'han retirat, ja que ahir expirà el segon termini donat pel Govern de Nova Delhi per evacuar les seves posicions, però si qualcú continua en el seu terreny serà tractat com a enemic. «Tenim bones raons per pensar que l'enemic s'ha mogut a l'altre costat de la Línia de Control (LOC)» "línia de cessament del foc després de la guerra del 1971 que fa de funcions de frontera entre l'Índia i el Pakistan a la regió de l'Himàlaia de Caixmir", declarà a la premsa un portaveu militar indi.E.P.

• Irlanda del Nord

Possible canvi de Mo Mowlam El primer ministre britànic, Tony Blair, anunciarà en els propers dies una remodelació del seu govern en la qual el canvi més esperat és la marxa de Mo Mowlam al capdavant del Ministeri per a Irlanda del Nord, en què podria substituir-la l'extitular de Comerç Peter Mandelson. Blair es troba en la seva residència de cap de setmana a Chequers, on planeja un canvi en el seu gabinet forçat en part pel col·lapse del procés de pau a l'Ulster després del fracàs dijous passat en el nomenament d'un Govern autònom per a Irlanda del Nord.AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris