nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Breus

• Kosovo

Acord Rússia informà que els seus experts militars posaren fi ahir a l'estancament en les seves negociacions amb l'OTAN, que havia bloquejat la partida del principal contingent de Moscou en les forces de pau de Kosovo. Els russos estigueren aturats el cap de setmana després que Bulgària, Romania i Hongria els negà un corredor aeri per al seu trasllat a Kosovo.AFP.

• Iraq

ONU El director de l'Oficina per al Programa Iraquià de l'ONU, Benon Sevan, reconegué ahir que l'organització internacional no pot satisfer les necessitats humanitàries de l'Iraq en el marc del programa «Petroli a canvi d'aliments». «No hi ha forma que puguem satisfer les necessitats humanitàries del poble iraquià», afirmà Sevan, que acaba de concloure una missió de prop tres setmanes a l'Iraq.E.P.

• Turquia

Atemptats L'atemptat més cruent de l'onada d'atacs iniciada després de la condemna a mort del líder kurd, Abdal·lah Ocalan, que va deixar almenys sis morts dijous passat a Elazig, va ser reivindicat ahir pel braç armat del PKK, l'Exèrcit d'Alliberament Popular de Kurdistan (ARGK). Per altra banda, un atemptat suïcida amb bomba causà ahir a Adana (en el sud de Turquia) la mort de la seva autora, una presumpta integrant del PKK. AFP.

• Israel

Promesa de Barak El primer ministre israelià electe, el laborista Ehud Barak, prometé ahir al seu partit acabar amb «cent anys de conflicte» entre àrabs i israelians, amb la finalitat de garantir al país la «seguretat de la Pau».E.P.

• Caixmir

Contra l'acord El principal partit islamista pakistanès, Jamaat-i-Islami, anuncià ahir que es manifestaria contra la decisió del primer ministre, Nawaz Sharif, de retirar-se del Caixmir indi. El líder del partit, Syed Munawar Hassan, qualificà de capitulació l'acord conclòs entre Sharif i el president nord-americà, Bill Clinton, a Washington.AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris