cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
24°

Eivissa mostra la seva altra cara en un monogràfic de la revista «Descobrir»

C.C. Palma.
Amb la intenció d'aprofundir en la mirada vers l'illa d'Eivissa, la revista Descobrir dedica un monogràfic al seu darrer número a «L'altra Eivissa». La intenció, segons l'editorial, és «comprovar fins a quin punt existeix una altra Eivissa, autèntica i diferent de la que venen els grans majoristes de viatges».

Així mateix, el fet de dedicar el dossier central de la revista a l'Illa es correspon, segons aquestes fonts, a la doble voluntat d'eixamplar els límits geogràfics i temàtics de la revista més enllà de les fronteres estrictes del Principat de Catalunya, sempre dins de l'àrea cultural catalana, així com de «respondre a la demanda dels nostres lectors illencs, que de cada dia són més».

El reportatge, que compta amb els textos d'Antoni Marí, Bernat Joan, Oriol Alamany, Joan Tort, Pep Ribas i Josep Marí, està il·lustrat amb esplèndides imatges que palesen l'Eivissa verge, lligada a les tradicions ancestrals, la pitiüsa màgica que malgrat el boom dels 60 no ha estat encara engolida per l'allau turística. Així, es retrata la Eivissa rural, la bellesa del litoral, el caràcter del barri antic de los Amunts i la flora illenca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris