nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

«Se'ns mor l'origen», vint anys poètics il·lustrats per l'escultor Pep Canyelles

C.C. Palma.
És el darrer poemari publicat per l'Editorial Capaltard i està il·lustrat amb dibuixos de l'artista mallorquí Pep Canyelles. Se'ns mor l'origen, al marge de tot això, és essencialment un aplec poètic en què queden fixats 20 anys d'existència, un «recull» on el seu autor, el poeta Jaume Caldentey Bennàssar, «dibuixa l'amor a la terra i a la gent».

El llibre, realitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Felanitx, va ser presentat ahir vespre al públic en un acte desenvolupat a la Casa de Cultura de Felanitx, a càrrec d'Antoni Bennàssar i del propi autor. L'acte fou amenitzat amb l'actuació musical de Julen&Maria.

En paraules de Jaume Oliver, autor del pròleg que encapçala el poemari, Se'ns mor l'origen és un «recull de fortes emocions», un recull de «paraules convertides en vers on no n'hi sobra cap ni n'hi manca cap», un recull «de records, de patiments i de preguntes». Conformat per 44 poemes, el poemari traça el camí vital de l'autor al llarg de vint anys, de l'any 1966 al 1997.

Setzè volum dels publicats pel Centre Cultural Capaltard que presideix Vicenç Calonge, Se'ns mor l'origen s'afegeix a un llistat en el qual han aparegut ja poemaris d'autors com Albert Herranz, Gabriel Florit, Bernat Oliver, Rafael Bordoy, Lluc Mates, Sebastià Bennàssar o Miquel Àngel Lladó, just precedent al de Jaume Caldentey.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris