algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Les tropes de l'OTAN troben tres fosses comunes que palesen el genocidi

El desplegament de les forces de la KFOR continua amb normalitat en el territori kosovar

94784

Les tropes aliades continuen el desplegament rebent les aclamacions dels nins.

Diferents fosses comunes han estat descobertes per les tropes britàniques i alemanyes de la Força multinacional (KFOR) que entraren a Kosovo, en les regions de Prizren i Kakanic (al sud de la província), segons va anunciar un funcionari de l'OTAN a Brussel·les.

«Les tropes alemanyes anunciaren haver descobert dues fosses comunes a la regió de Prizren i els britànics en localitzaren una altra a la regió de Kakanic», precisà el funcionari. «Segons la nostra informació, combatents de l'Exèrcit d'Alliberació de Kosovo (ELK) fan guàrdia prop d'aquestes fosses comunes a l'espera de l'arribada al lloc d'investigadors internacionals», afegí. El desplagament de la KFOR continua com estava previst amb més de 14.000 soldats en el sud de Kosovo en dos dies. El seu comandant, el general britànic Michael Jackson ha instal·lat el seu lloc de comandament al sud de Pristina, la capital de la província. Aquest lloc de comandament «serà operatiu dilluns», precisà l'OTAN a un comunicat, sense precisar la localització exacta del lloc.

El general Jackson havia previst inicialment instal·lar-se a l'aeroport de Pristina, però aquest projecte s'ha retardat a causa que està controlant per les unitats russes que arribaren per sorpresa l'horabaixa de divendres. El quarter general de la KFOR s'instal·larà a Pristina i els militars de l'Aliança estudien les difrents posibilitats que se'ls han ofert. Alguns quarters militars de Pristina no han estat afectats pels bombardejos, amb la qual cosa podrien ser utilitzats. Un altre possibilitat és el campus universitari, segons els responsables.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris