muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
14°

Cort aprova la restauració de l'estàtua a Antoni Maura de la plaça del Mercat

C.C. Palma.
La Regidoria d'Urbanisme de Palma signà ahir un conveni amb l'Associació de Veïns de Sant Jaume i el Rotary Club Palma-Almudaina per a la restauració del monument a Antoni Maura que, des del 1928, s'erigeix a la plaça del Mercat. El conveni, que s'emmarca dins del pla Mirall Centre d'embelliment de la zona, s'ha impulsat com a iniciativa atenta a la figura d'aquest destacat polític mallorquí.

L'estàtua d'Antoni Maura, realitzada per l'artista Mariano Benlliure, es troba actualment en un estat lamentable, i és per això que l'Associació de Veïns de Sant Jaume s'adreçà a Cort per tal de gestionar la seva possible restauració. Aquesta intenció ha quallat en el present conveni, que contempla tant la neteja com la restauració general de l'estàtua.

L'actuació, segons s'informà ahir, es durà a terme amb un pressupost de 700.000 pessetes. La major part d'aquesta quantitat, 550.000 pessetes, serà aportada per l'Ajuntament de Palma. Les 150.000 pessetes restants seran abonades conjuntament per l'Associació de Veïns de Sant Jaume i el Rotary Club Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris