lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

Breus

• COLÒMBIA

Mediació alemanya El Govern colombià es mostrà ahir disposat a «analitzar» l'eventual mediació d'Alemanya en un diàleg de pau amb la guerrilla guevarista de l'ELN, però advertí que qualsevol acostament passa per l'alliberament «de totes les persones segrestades» pel grup rebel. «Hem dit que la via oficial és l'important de la col·laboració entre els Estats, però aquesta proposta (de mediació) s'ha d'analitzar a través dels ministeris de Relacions Exteriors», va dir als periodistes l'Alt Comissionat per a la Pau, Víctor Ricardo.E.P.

• INDONÈSIA

L'oposició encapçala les eleccions L'oposició indonèsia es troba al capdavant de les eleccions legislatives, els resultats de les quals són divulgats a comptagotes més de 24 hores després del tancament de l'escrutini. Segons el recompte parcial d'un milió de vots "sobre un total de més de 100 milions", l'oposició aconsegueix en total proper al 70 per cent dels sufragis, contra un poc menys del 13 per cent per al Golkar, partit en el poder i de l'administració.E.P.

• MÈXIC

Assassinen presentador de televisió Les autoritats mexicanes descartaren el segrest i el robatori com a mòbils de l'assassinat del presentador de televisió Francisco «Paco» Stanley, la mort del qual va ser qualificada com una seqüela de l'ona de violència que afecta la capital mexicana. La mort d'Stanley, de 56 anys, un dels presentadors més famosos de Mèxic, va ser premeditada i és un reflex de la «violència inusitada que va fer a la societat», afirmà el procurador de justícia de la capital mexicana, Samuel del Villar.E.P.

• IRAQ

Bombardeigs nord-americans Diversos aparells nord-americans varen bombardejar ahir instal·lacions de comunicacions a l'est de Mossul a la zona d'exclusió aèria del nord d'Iraq, segons anuncià l'exèrcit nord-americà. F-16 i F-15 varen disparar bombes guiades per làser del tipus GBU-12 contra aquestes instal·lacions, actuant «com autodefensa» després d'escapar a trets de la defensa antiaèria iraquiana, segons el comunicat. Aquestes instal·lacions de comunicació s'usaven per transmetre informacions sobre la localització dels aparells de l'operació Northern Watch a les unitats d'artilleria iraquianes», afegí el comunicat.E.P.

• ALEMANYA

Tres nadons morts en un congelador Els cadàvers de tres nadons varen ser trobats en el congelador d'una dona de 28 anys a Muehltroff (est d'Alemanya), informà la Policia. El primer cadàver va ser descobert divendres. Després d'aquest descobriment, la Policia examinà tot el contingut del congelador i hi trobà altres dos cadàvers que havien estat empaquetats en borses per a congelats. La dona quedà en llibertat condicional. No se sap si és la mare dels nadons.AFP.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris