algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Susana Solano crea un projecte per al baluard de Sant Pere

L'escultora Susana Solano és aquests dies a Palma per presentar un projecte arquitectònic per a sa Riera, una obra transitable que preveu enllaçar el baluard de Sant Pere amb el parc de la Feixina. L'obra, que embellirà el recorregut de les escultures instal·lades a l'aire lliure per commemorar la Universíada 99, ha estat ideada per Solano com una passarel·la de vianants que, de moment, es coneix amb el nom de projecte «Allassa».

La idea de l'artista, que tot just ha clausurat una mostra monumental al MACBA, és la d'integrar l'arquitectura amb l'entorn. Per això, el projecte és el d'una obra molt lleugera, que jugarà amb la transparència, construïda amb suports orgànics. Així mateix, l'obra arquitectònica recrearà formes vegetals amb el mateix propòsit: el d'integrar-la amb els jardins de la que serà tota una zona verda de gran extensió.

El projecte, més vegetal que no geomètric, i concebut en funció de l'espai, vol aconseguir l'harmonia de la peça amb el baluard de Sant Pere, sa Riera i el paisatge de fons, la mar Mediterrània. Així mateix, un altre element al qual Solano té en gran apreci per al projecte «Allassa» és la gran paret del baluard, que fa comptes d'aprofitar en totes les seves possibilitats.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris