lluvia ligera
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
21°

El Consell Insular aportarà 45 milions per modernitzar les biblioteques

La subvenció s'adreça a la millora de les infraestructures

69124

Les biblioteques de municipis petits seran les més beneficiades.

El Consell Insular contribuirà enguany amb 45 milions de pessetes a la modernització de les infraestructures de la xarxa de biblioteques i arxius municipals de l'Illa. La quantitat aportada, segons informà ahir el conseller de Cooperació Municipal i Administració Local, Antoni Alorda, es distribuirà en 35 milions per infraestructura i 10 milions per instal·lar estacions telemàtiques als centres.

Segons explicà el conseller, el CIM valorarà la qualitat, l'interès i la inversió que cada consistori proposi per acollir-se a la normativa del centre coordinador. També apuntà que tot i la selecció, seran els consistoris de menys de 20.000 habitants els que major percentatge d'ajuda rebin.

Amb aquest pla de subvencions es pretén contribuir a fer que les biblioteques puguin connectar-se a Internet i permetre, un cop s'hagi posat en funcionament un projecte que actualment s'està elaborant, la connexió a la xarxa de totes les biblioteques de l'Illa i l'accés als seus fons. Per aquest motiu, l'any passat ja es distribuïren ajuts amb instal·lacions telemàtiques a la xarxa de biblioteques. Antoni Alorda comentà que a la convocatòria de l'any passat es va distribuir una subvenció de vuit milions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris