cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Seguidors de McVeight cometen una massacre en una escola de Denver

Almenys una vintena de persones moriren en l'atac suïcida en el quart aniversari de l'atemptat d'Oklahoma

Més de 20 persones podrien haver mort ahir en una «missió suïcida» de tres joves pistolers en una escola dels afores de Denver, segons temen les autoritats policíaques. John Stone, cap de la Policia del comtat de Jefferson, va dir que 25 persones hi podrien haver mort, inclosos dos sospitosos.

Steve Davis, un altre portaveu de la Policia, va dir que hi ha «diversos morts», sense confirmar-ne el nombre oferit pels mitjans informatius locals que eleven la xifra fins a 25. Davis indicà que es tractà d'«una missió suïcida» per part dels tres pistolers, dos dels quals aparentment moriren en l'incident. El portaveu indicà que «encara es desconeix la quantitat de morts» i afegí que s'ignorava també si es tractava «d'estudiants, professors o totes dues coses».

Stone declarà que els cossos dels dos sospitosos, també estudiants, havien estat trobats en l'interior del local. També trobaren un artefacte explosiu en l'edifici i altres envoltant l'escola. Altres suposats col·laboradors dels pistolers romanen detinguts per la policia de la localitat de Littleton, on es desenvolupà l'incident.

Mitjans informatius locals informaren que els pistolers eren seguidors de Timothy McVeigh, condemnat a la pena capital per l'atemptat d'Oklahoma, el quart aniversari del qual va ser dilluns, i en el qual moriren 168 persones.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris