cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

La delegació kosovar anuncia que avui firmarà l'acord de pau a París

La delegació albanesokosovar que participa en la conferència sobre Kosovo anuncià ahir que «espera signar» avui a París l'acord de pau, cosa que permetrà als occidentals accentuar la seva pressió contra Belgrad i fer més creïbles les seves amenaces de «seriosos» bombardeigs contra objectius serbis.

«La delegació kosovar decidí unànimament dir sí a l'acord interí, tot i que hi ha morts innocents a Kosovo», segons indicà ahir el cap de la delegació, Hashim Thaci, en el primer dia de la nova sèrie de negociacions a París sobre Kosovo. Afegí que «esperam que això ocorri demà (per avui)».

Thaci envià una carta a la secretària d'Estat nord-americana, Madeleine Albright, divulgada per la Casa blanca, en la qual apunta que «estarem honrats de signar l'acord davant la vostra presència en la data i lloc que vostè elegeixi». La missiva afegeix que «l'acord crea una oportunitat i una perspectiva per a Kosovo i el seu poble. Les nostres consultes a Kosovo varen ser necessàries i molt importants. Ara que s'ha creat un ambient positiu a favor de l'acord en les estructures polítiques i militars, la delegació kosovar pot signar l'acord».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris