nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
18°

Les FARC investigaran l'assassinat dels tres nord-americans

Les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) anunciaren ahir la intenció de dur a terme una investigació interna per determinar si cap dels seus milicians va ser responsable de l'assassinat, la setmana passada, de tres cooperants humanitaris nord-americans.

En declaracions a la cadena de televisió NTC de Bogotà, el comandant guerriller Luis Devia, àlies Raúl Reyes, precisà que d'aquí a tres dies es divulgaran els resultats de la investigació, i que, en cas de comprovar-se que els responsables del crim pertanyen a les FARC, se'ls castigarà de manera dràstica. «Les FARC prendran mesures dràstiques contra la persona o persones que hagin comès un error d'aquests», indicà Reyes, que en un comunicat, lamentà l'assassinat dels cooperants Terence Freitas, Laheenae Gay i Ingrid Washinawatock, segrestats a Colòmbia i trobats morts a la veïna Veneçuela.

Alhora, l'Alt Comissionat per a la Pau del Govern colombià, Víctor Ricardo, assegurà ahir que la milícia li assegurà que, «en principi, les FARC no tenien coneixement que cap dels seus homes hagués comès el triple assassinat».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris