cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
16°

Horacio Sapere inaugura avui en el Solleric el seu «projecte damunt 1/2»

Avui vespre s'inaugura al Casal Solleric la darrera mostra de l'artista argentí establert a Mallorca Horacio Sapere.
Es tracta de Projecte damunt 1/2 i recull 50 obres entre escultures, pintures i gravats. La mostra arriba al Solleric després d'un periple pel Quebec, Berlín, Amsterdam, Montreal, Varsòvia, París, Zuric i Buenos Aires.

Les obres provenen de la galeria Eric Devlin de Montreal, la galeria Ariadne de Viena, la galeria Sabine Geserick de Berlin, la galeria BmB d'Amsterdam, la galeria Der Brücke d'Art Contemporani de Buenos Aires, la galeria nacional d'art contemporani Zaçheta de Varsòvia, la galeria Joanna Kunstmann de Santanyí, diverses col·leccions particulars, la mateixa col·lecció de l'artista i la de Hella Maria Höfer i han estat cedides expressament per a la mostra.

Segons va explicar la regidora de Cultura, Carme Feliu, aquestes obres que constitueixen un gran autoretrat demostren i deixen ben clar el gran bagatge cultural de Sapere, un artista multidisplinar que ha creat una obra profunda en la qual du treballant bastants d'anys i en la qual de cada vegada incorpora més elements. La mostra ha estat comissariada per Gudi Moragues.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris