cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

Bill Clinton promet indemnitzar les famílies de les víctimes de Cavalesa

El president nord-americà, Bill Clinton, escrigué ahir una missiva a l'Ajuntament de Burgstaedt (a l'est d'Alemanya) en la qual assenyala que les famílies de les víctimes de la tragèdia de Cavalese (Itàlia) rebin una indemnització, anuncià ahir el batle d'aquest munici pi, Lothar Naumann. Set funcionaris d'aquest ajuntament moriren en l'accident, quan un aparell nord-americà seccionà el cable del telefèric en el qual viatjaven. Clinton indicà en aquest text que els familiars de les víctimes seran indemnitzats segons les regles en vigor de l'OTAN, sense especificar-ne el muntant, precisà el batle.

Mentrestant, les tensions comercials entre els Estats Units i Europa i la indignació a Itàlia pel veredicte dominaren les converses entre Clinton i el primer ministre italià, Massimo d'Alema, a la Casa Blanca.

Itàlia i la resta d'Europa manifestà la seva indignació per la sentència de la cort marcial a Camp Lejeune (Carolina del Nord), que absolgué el capità Richard Ashby, que pilotava l'avió que trencà el cable del telefèric. Vint persones (vuit alemanys, cinc belgues, tres italians, dos polonesos, un austríac i una holandesa) moriren en l'accident, quan la cabina en la qual es desplaçaven caigué al buit.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris