algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín:

El país viu el major escàndol de pedofília de la seva història

Un jove de 22 anys abusà d'almenys una desena de nins de 3 a 11 anys a les escoletes on feia feina

Suècia viu el major escàndol de pedofília de la seva història, que ha fet trontollar una de les institucions més sagrades del país, les escoletes. Un suec de 22 anys és sospitós d'abusos sexuals contra almenys una desena de menors de 3 a 11 anys, actes que ell mateix filmà en vídeo en dues guarderies on era becari, a la ciutat d'Oerebro (centre), on estigué el 1996 i 1997 durant 10 mesos.

L'home, la identitat del qual no va ser revelada, va ser detingut divendres passat acusat d'haver abusat sexualment d'un nin de cinc anys i d'una nina de set, els dos fills de la seva companya, una dona de 30 anys còmplice en el cas i que també està detinguda. La Policia descobrí en el domicili del jove un material impressionant de caràcter pedòfil: 355 cassets de vídeo, 10.000 fotos numerades, una col·lecció de CD-ROM que el «geni de la informàtica» i d'Internet, segons els seus coneguts, difonia en la xarxa, on disposava del seu propi lloc.

«És l'assumpte més abominable que mai hagi tractat», va dir la fiscal Ola Laurell, especialista en assumptes de pedofília, en conèixer els fets, que podrien constituir el cas de pedofília més greu mai no revelat a Suècia, un país a la avantguarda en la lluita contra aquest tipus de delicte. Estocolm acollí el 1996, en ple cas del pedòfil belga Dutroux, el primer congrés mundial sobre l'explotació sexual dels menors, sota els auspicis de la reina Sílvia de Suècia.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris