cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 26°
28°

Netanyahu anuncia una política de represàlies més ferma per a Hezbollah

La tensió continua sent molt forta al Líban, 24 hores després del bombardeig israelià de represàlia per la mort del «número u» militar a la zona ocupada, general Erez Gerstein, en un atac d'Hezbollah, moviment integrista.

Ahir dematí no es registrà cap atac, ni tampoc no s'escoltaren trets, però hi havia caçabombarders israelians que sobrevolaven a baixa altura el Líban sud, segons indicaren els serveis de seguretat. D'acord amb les citades fonts, els soldats de l'Exèrcit libanès i els combatents d'Hezbollah estaven en estat de màxima alerta al llarg de la zona fronterera de 850 quilòmetres quadrats ocupada per l'Estat hebreu.

El primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, anuncià ahir la posada en pràctica d'una nova política de represàlies més ferma contra Hezbollah al Líban sud.

«Continuarem emprenent els atacs segons aquesta nova política que no imposa cap restricció a l'Exèrcit», indicà, amb ocasió d'una visita a Kiryat Shermona, prop de la frontera amb el Líban. Tres militars, entre els quals figura un militar i un periodista israelià, foren assassinats en un atac d'Hezbollah a la zona ocupada de Líban sud.

Netanyahu i el seu gabinet de seguretat decidiren ahir continuar les operacions de represàlia al Líban, per les baixes infligides al seu Exèrcit per Hezbollah. Aquest declarà estar disposat a continuar els seus atacs contra l'Exèrcit israelià tot i les amenaces de represàlies d'Israel.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris