algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín:

Hezbollah mata el número u de les forces israelianes en el sud del Líban

Netanyahu adverteix que Israel no tolerarà més agressions i que sabrà respondre

L'Hezbollah xiïta libanès matà ahir el «número u» de les forces d'ocupació israelianes en el sud del Líban, el general de brigada Erez Gerstein, que assegurava les relacions amb l'Exèrcit de Líban sud (ELS, milícia auxiliar d'Israel), segons confirmà el portaveu de l'Exèrcit israelià.

Dos militars més, i també un periodista, moriren en l'atac amb explosius dut a terme per l'Hezbollah integrista xiïta, que reivindicà l'atemptat.

La identitat dels dos militars morts, un oficial portaveu de l'Exèrcit al sud del Líban i un soldat no ha estat oferta, encara que fonts de la delegació israeliana que acompanyen el primer ministre israelià en el seu viatge a Jordània indicà que el periodista és Ilan Roey, que estava efectuant un reportatge al sud del Líban.

Aquesta és la primera vegada que un militar amb rang de general mor al Líban des de 1982, quan va morir en un enfrontament el general Yekutiel Adam.

Des d'Amman, el primer ministre israelià Benjamin Nentanyahu, que es troba de visita a Jordània, declarà que Israel «no pot tolerar els atacs repetits contra el seu territori i contra els seus soldats i sabrà com respondre», afirmà Netanyahu en una conferència de premsa al final de la seva entrevista amb el rei Abdallah II de Jordània.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris