nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Ieltsin reapareix per celebrar la festa d'un Exèrcit molt desmoralitzat

Rússia celebrà ahir amb solemnitat el Dia dels Defensors de la Pàtria, fingint que no recorda que les seves forces armades, abans poderoses i temudes, viuen ara desmoralitzades, sense mitjans ni credibilitat. Els joves russos entren en el servei militar fingint malalties, perquè passen pena que no els passi el mateix que als centenars de soldats que moren en accident cada anys o al milers que se suïcidaren l'any passat.

Enmig d'aquest panorama, el president rus, Boris Ieltsin, féu ahir la primera aparició oficial en públic des de l'octubre, per fer una ofrena floral a la tomba del soldat desconegut en el Kremlin.

Ieltsin, de 68 anys, semblava que estava bé i tranquil, vestit amb el seu abric negre llarg, durant la commemoració del Dia dels Defensors de la Pàtria, conegut anteriorment com a Dia de l'Exèrcit Roigl. No obstant això, se li descobria certa rigidesa en els moviments darrere els cadets que portaven l'ofrena i el primer ministre Evgeni Primakov tractà d'aguantar-lo d'un braç quan el president començà a pujar les escales cap a la tomba.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris