algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Premi literari per a estudiants de secundària

C.C. Palma.
El director general de Cultura i Política Lingüística, Jaume Gil, presentà ahir la convocatòria del premi «Fes Literatura» de relat breu adreçat als estudiants de secundària. El certamen literari forma part del programa de la campanya «Llegeix, t'agradarà», organitzada per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, Sa Nostra i el COFUC.

Gil destacà el certamen com una de les iniciatives més creatives del programa, orientada «perquè els estudiants participin molt més activament a la campanya». El cap de gestió de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra, Andreu Ramis, secundà les paraules de Gil, destacant altres accions potenciadores de l'actitud activa dels estudiants, com la realització i distribució de calendaris o les lectures dramatitzades de textos de literatura infantil que s'han realitzat arreu de l'Illa, a càrrec d'autors i actors de teatre, amb cura de reflectir les variants dialectals de l'Illa.

Les bases del certamen, que ja estan essent distribuïdes pels centres escolars, distingeixen tres categories en funció de l'edat dels participants, determinants així mateix de l'extensió del relat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris