algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Breus

• BÈLGICA

Commoció per la mort d'una nina per cans La mort el cap de setmana passat d'una nina de sis anys espedaçada per tres cans rottweiler causà gran commoció a Bèlgica, en un moment en què s'estudia l'enduriment de la legislació sobre cans de races perilloses. La nina va ser atacada pels animals en el jardí del seu pare, a qui havia anat a visitar com feia regularment des que aquest se separà de la mare. En un moment en què el pare sortí a fer unes compres, els cans atacaren la petita, que morí a l'acte. Els equips d'auxili no pogueren fer res per salvar-la. Per poder reduir els rottweiler, un veterinari hagué de posar-los una injecció letal. EPR.

• VENEÇUELA

Referèndum constitucional El president de Veneçuela, Hugo Chávez, advertí ahir a la Cort Suprema que defensarà al carrer, amb el poble, el referèndum constitucional, que l'oposició socialdemòcrata ha impugnat davant el màxim tribunal de la Justícia veneçolana. En un discurs pronunciat a Ciutat Bolívar (a 440 quilòmetres al sud-est de Caracas), amb motiu dels 180 anys del Congrés d'Angostura que va liderar Simón Bolívar, Chávez assegurà que «si la Cort Suprema tira enrere el decret presidencial, li correspon al poble parlar». AFP.

• COLÒMBIA

Investigació sobre els nins a l'exèrcit La defensora del poble de Colòmbia anuncià ahir una investigació per establir si l'Exèrcit utilitza nins a la guerra de guerrilles, tal com va afirmar la guerrilla. «Aquest cas s'investigarà fins a les darreres conseqüències», va dir als periodistes la delegada de la Defensoria en el Departament de Caquetá (sud), on regeix una zona de distensió per facilitar les converses de pau entre el Govern i les rebels Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia. AFP.

• CUBA

Pena de mort per als grans traficants La pena de mort serà aplicada a Cuba als que trafiquin amb droga a gran escala, va anunciar ahir el fiscal general de la República, Juan Escalona, abans d'entrar en una reunió extraordinària del Parlament, que haurà d'aprovar aquesta llei i unes altres de relacionades amb el delicte. Els diputats debatran també si s'estableix la condemna a pena de mort en els casos en què els narcotraficants hi involucrin menors d'edat, va dir Escalona a la premsa. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris