algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Jaume Pérez Muntaner encapçala la candidatura a president de l'AELC

Jaume Pérez Muntaner vol ser el successor d'Antònia Vicens al capdavant de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.
Pérez encapçala de moment l'única candidatura presentada a la presidència de l'entitat que el 4 de març farà la seva assembla general on es presentarà la memòria del 1998, l'aprovació del presupost i el programa d'activitats del 1999. En l'assemblea es votaran també les candidatures presentades als càrrecs vacants.

La proposta d'equip que encapçala l'assagista del País Valencià compta amb el suport de Carles Duarte, que opta al càrrec de vicepresident pel Principat i Andreu Sotorra que intentarà assolir el càrrec de secretari. La llista de Pérez proposa Margarida Sugranyes com a tresorera i Dolors Cinca i Josep-Francesc Delgado com a vocals pel Principat.

Independentment d'aquest equip s'han presentat dues candidatures més que opten a les vocalies pel Principat. Es tracta de Toni Lloret Grau i Josep Miquel Servià. Per les Illes Balears es presenten les candidatures de Cèlia Riba i Joan Cerdà Subirachs mentre que pel País Valencià serà Xulio Ricardo Trigo qui es presenti. Segons els estatuts, els càrrecs de president, secretari i tresorer, han de ser votats per tots els associats de l'AELC. En canvi, els càrrecs de vicepresident i vocal són votats pels associats de cada territori.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris