algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El príncep Hassan promet lleialtat i suport al nou rei

La dona d'Abdallah continuarà sent princesa per respecte a Noor

El príncep Hassan, germà del desaparegut rei Hussein de Jordània, que fa només tres setmanes va ser privat de la possibilitat de convertir-se en el quart monarca haiximita, va fer públic un missatge de felicitació al rei Abdallah pel començament del seu regnat.

El príncep Hassan prometé lleialtat al seu nebot. També prometé ajudar el príncep Hamza, de 18 anys, el quart fill d'Hussein i el seu favorit, que va ser nomenat hereu de la corona, i el rei Abdallah. «Jo, davant Al·là, davant la nació i davant el grandiós poble de Jordània em compromet a donar el meu suport al nou rei, sa majestat Abdallah, i al seu germà, el príncep hereu de la corona», va dir Hassan. «No guardaré la meva experiència ni pens retenir tots els meus coneixements. Donaré tot el meu suport i el meu amor, com ho vaig fer durant tota la vida amb el meu germà, el rei Hussein», afegí. «Desig que el regnat d'Abdallah sigui adornat per grans treballs i decisions encertades i que la nostra nació queda enfortida amb el regnat del fill gran del meu germà», va dir Hassan.

D'altra banda, l'esposa del rei Abdallah II, Rania, continuarà sent princesa de moment, ja que el rei no desitja concedir-li el títol de reina per respecte a la reina Noor, segons indicà ahir un alt responsable jordà. «El rei Abdallah II no ha firmat el decret reial que confereix el títol de reina a la seva esposa, de manera que aquesta conserva el de princesa», va destacar l'alt responsable.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris