algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Joan Barril publica amb Empúries «Tots els ports es diuen Helena»

Joan Barril torna a les llistes de novetats a les llibrerires de parla catalana. Empúries acaba de publicar el llibre Tots els ports es diuen Helena, premi Ramon Muntaner del 1998.

Segons els editors, aquesta és una novel·la d'amor, de creixement i de reflexió sobre els valors i les misèries que fan que Europa s'uneixi o es desintegri. Potser l'Europa de veritat és aquesta Europa sempre flotant, enduta pels corrents i abocada a rius que tan aviat han estat fronteres com vies de comunicació i riberes que han acollit amb la mateixa intensitat ciutats de l'art i camps de concentració. «Aquesta novel·la de Joan Barril descriu el naixement de l'amor, el despertar dels sentits, la quimera de l'heroisme i la música com a gran cohesionadora de tots els paisatges de l'ànima».

L'argument de la novel·la és molt senzill: «Guillem, un al·lot de dotze anys, viu davant d'un canal tranquil a Bruges, a casa d'en Pier, l'al·lot de sa mare, un homenàs de poques paraules que es dedica al transport fluvial i amb qui emprendrà un viatge al cor d'Europa».

Joan Barril és periodista. De la seva obra literària destaquen Condició de pare i Parada obligatòria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris