algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El consorci de l'Espai Mallorca aposta per reforçar la tasca promocional

Sebastià Alzamora i Elisenda Mercè es dedicaran tan sols a aquesta faceta

69496

L'Espai Mallorca, en el carrer del Carme, s'ha convertit en un referent cultural

L'Espai Mallorca invertirà més esforços en promoció dels seus actes i dels protagonistes d'aquests. El president de la Comissió de Cultura i Patrimoni Històric del Consell Insular de Mallorca, Damià Pons, explicà que a partir d'ara Sebastià Alzamora i la seva dona, Elisenda Mercè, es dedicaran gairebé exclusivament a les activitats promocionals i de relacions públiques i que es contractarà un professional amb experiència en el món de les llibreries per atendre la botiga del local. Biel Huguet, la tercera persona que constituïa l'equip de gestió de l'Espai Mallorca, ha deixat la feina perquè ha tingut una oferta laboral d'una universitat de la Ciutat Comtal.

Pons explicà la nova situació de l'Espai Mallorca en el decurs de la presentació dels resultats del passat exercici i de la nova programació per a aquest trimestre.

Pons va dir que «els darrers mesos han servit per donar a conèixer l'Espai Mallorca a Barcelona i per integrar-lo a la trama cultural de la ciutat. Els mitjans s'han fet molt de ressò de les activitats del centre i els autors han aconseguit la promoció que necessitaven. Hem aconseguit entrar en les programacions de les institucions i ara estam pendents de signar un conveni amb la Diputació de Barcelona que facilitarà un major coneixement de les nostres activitats als ciutadans barcelonins».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris