algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Viatge interactiu a l'Aconcagua

Tres mallorquins contaran el seu viatge a l'edició de «Diari de Balears digital»

El cim més alt del continent americà és l'Aconcagua, de 6.959 metres, un somni per a tres membres del grup excursionista d'Els Xots que parteixen demà mateix de cap a Santiago de Xile. Ells són Xavi Hurtado, Manuel Gil i Josep Maria Txema Pastor.

En aquesta expedició hi ha una novetat: les aventures dels muntanyers es podran seguir, dia a dia, a través de les edicions digitals de Diari de Balears i d'Ultima Hora. Aquesta és una experiència del tot innovadora i única que combina dos móns fins ara ben diferents i oposats: l'aventura a l'aire lliure i les comunicacions més tecnològicament avançades. Des del Diari de l'expedició, els aventurers aniran relatant com es desenvolupa el viatge, quines dificultats es troben i quin és el punt exacte en què es troben. Aquest Diari serà possible mitjançant un Movistar global, un telèfon que permet la comunicació des de qualsevol punt del planeta i que el Grup Serra ha posat a l'abast dels expedicionaris.

Els tres valents contaran cada dia, fins a dia 21 de febrer, com és la convivència amb la muntanya, quines són les seves sensacions, ja que asseguren que «nosaltres no anam a conquerir una muntanya, sinó a conviure amb ella».

Aquesta aventura s'ha programat amb dos objectius: des d'un punt de vista esportius i també com a una utilitat personal, com un repte. De fet, tots tres estan segurs que el material que cada dia vagi apareixent a Diari de Balears pot ser de moltíssima utilitat per a altres persones que, com ells, són amants del risc, de caminar pel límit de l'impossible. «Hi ha poca informació del dia a dia. Falta saber allò que passa en una expedició lleugera com la nostra», assegura Manuel Gil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris