algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

La restauració de la Misericòrdia, una realitat que va començar fa un mes

La primera fase del projecte costarà finalment 501 milions de pessetes

79100

La primera fase de les obres ha començat.

J. Rosselló.

El canvi de cara de la Misericòrdia avança a bon ritme. Poc més d'un mes després de l'inici de les obres de restauració les tasques continuen a bon ritme i sense més entrebancs que els propis d'unes obres d'aquesta magnitud.

Encara que a la primeria es pressupostaren 688 milions de pessetes per a la primera fase de les obres de remodelació, l'adjudicació final de les obres, feta el passat 3 de setembre, va ser de 501 milions de pessetes.

Quan finalitzin la totalitat de les obres (el pressupost supera els tres mil milions de pessetes), la Misericòrdia es convertirà en el major espai multicultural de Mallorca. En aquest centre s'instal·larà el casal d'entitats ciutadanes, els arxius, la biblioteca que hi ha ara i la Biblioteca Lluís Alemany, una sala d'exposicions i un gran saló d'actes.

S'ha de recordar que la primera fase de les obres de restauració de la Misericòrdia està destinada a restaurar l'edifici conegut com Cas Capellà, que acollirà més de trenta despatxos per als Casals Ciutadans; sa Capella, la funció de la qual serà multiusos i el pati i la balaustrada.

Els tràmits per a l'inici de les obres al singular edifici han estat llargs i dificultosos, però finalment el passat cinc de juny el ple del Consell aprovà per unanimitat l'avantprojecte de la rehabilitació de la Misericòrdia i el projecte bàsic corresponent a la primera fase.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris