cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Cort crea un concurs per cercar els nous editors dels Ciutat de Palma

El concurs per esbrinar quina serà l'editorial que publicarà els premis Ciutat de Palma a partir de l'any que ve arribarà al ple de Cort el mes de març.

Així ho va afirmar la regidora de Cultura, Carme Feliu, que va dir que «estam estudiant un canvi bastant important de les bases, la creació de nous premis o la recuperació d'algun dels premis existents amb anterioritat». De tota manera, Feliu va explicar que «estam molt contents amb Edicions 62 i la seva manera de fer feina. Aquesta és una empresa molt professional i de la qual estam molt satisfets. Han demostrat que saben fer-ho bé, que els llibres arriben a tot arreu gràcies al seu sistema de distribució i que els premis Ciutat de Palma es venen».

«De totes maneres, a nosaltres ens agradaria que les editorials mallorquines fessin projectes de qualitat, seriosos i ben fets per poder competir amb els de fora. Ens agradaria que una empresa illenca editàs els llibres».

Pel que fa a la polèmica sobre el premi de novel·la, Feliu va explicar que «jo no en sé res. No he llegit cap de les novel·les presentades i vaig conèixer el veredicte el dia de sant Sebastià, com tothom».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris