algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

El patrimoni historicoartístic centra el III Premi Sa Nostra d'investigació

La Caixa de Balears Sa Nostra i la Universitat de les Illes varen fer pública ahir la convocatòria del Premi Sa Nostra d'investigació, que arriba a la tercera edició sota el lema «Patrimoni historicoartístic i conservació de béns culturals a les Illes Balears».

Era l'any 1997 quan ambdues entitats varen crear aquest premi per tal d'incentivar els projectes d'investigació referits a temes d'àmbit balear.

En aquesta tercera edició, el patrimoni de l'arxipèlag serà examinat per un jurat format per Eduard Cesari (vicerector d'investigació de la UIB); Santiago Cavanillas (vicerector d'Ordenació Acadèmica), Mercè Gambús (vicerectora d'Extensió Universitària), Jaume Sureda (vicerector de Relacions Institucionals), quatre especialistes en la matèria nomenats pel rector de la Universitat de les Illes i un representant de Sa Nostra, que actuarà com a secretari d'actes.

El termini de presentació de projectes acaba el 31 de març. Aquest premi, dotat amb cinc milions de pessetes, ha estat atorgat a projectes com Les problemàtiques socials de les Illes Balears o Les repercussions de la Unió Monetària Europea sobre l'economia de les Illes Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris