algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Wall Street s'enfonsa arrossegada per la crisi econòmica del Brasil

La situació econòmica a Brasil arrossegà ahir la borsa de Nova York en una forta caiguda durant tota la jornada que es traduí al tancament en pèrdues superiors als 220 punts.

Segons xifres definitives, la mitjana del Dow Jones d'Industrials retrocedí ahir 228'63 unitats i se situà en 9.120'93 punts, cosa que significa un descens del 2'44 per cent.

El nerviosisme del mercat, que semblà ignorar per complet les bones xifres sobre inflació, també es reflectí en el mercat del Nasdaq, on cotitzen les grans empreses d'informàtica i noves tecnologies.

L'índex del Nasdaq, que la vigília aconseguí aferrar-se i acabar amb una baixa poc significativa, tancà amb un descens de 39'99 punts, fins a situar-se en 2.276'33 punts, la qual cosa suposa un descens de quasi l'1'7 per cent.

D'altra banda, els mercats de valors europeus visqueren ahir en un ambient de cautela i alta volatilitat la ressaca de l'enfonsament, ja que els inversors esperaven amb impaciència un desenllaç de la situació llatinoamericana després de la devalució del reial dut a terme per les autoritats brasileres.

En aquest context, la Borsa de Madrid conclogué la jornada pràcticament en els mateixos nivells de dimecres, quan el migdia guanyava més de l'u per cent i havia obert a la baixa. Al tancament, s'anotà un discret ascens de 0'41 punts "un 0'05 per cent" fins els 828'18 punts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris