cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Cadena perpètua per al pare que infectà de sida el fill per no pagar-li la pensió

Davant la magnitud de l'acte, el jutge li va desitjar que «es cremàs a l'infern»

80098

Brian Stewart, de 32 anys, escoltà impassible la sentència del jutge Ellsworth Cardiff.

Un jutge de St. Charles (Missouri) va condemnar divendres a cadena perpètua un pare dels Estats Units que va contaminar deliberadament el seu bebè d'onze mesos amb el virus de la sida per no pagar la seva pensió alimentària.

Brian Stewart, de 32 anys, exajudant de laboratori d'un hospital, va ser arrestat l'abril del 1998 i declarat culpable el passat 5 de desembre.

Davant la magnitud de l'acte, el jutge Ellsworth Cundiff li va desitjar que «es cremàs a l'infern». «El seu crim el situa en la mateixa categoria que els pitjors criminals de guerra», va indicar.

«És pitjor que això», va prosseguir el jutge. «Injectar la sida al seu propi fill el col·loca en una categoria a part. El màxim a allò que puc condemnar-lo és a cadena perpètua, però pens que no és just en comparació a allò que passarà el seu fill», va manifestar el magistrat.

«Quan el seu fill mori, estic segur que anirà al paradís, i vostè es cremarà a l'infern tota l'eternitat», va sentenciar. Però mentrestant, afegí, «serà confinat en el correccional de Missouri per la resta del que li quedi de vida».

L'acusat escoltà sense realitzar cap comentari la sentència judicial.
Stewart, aprofitant la seva condició de treballador de serveis mèdics, va injectar al seu fill sang contaminada amb el virus de la sida, robada del laboratori, el 6 de febrer del 1992, quan el petit estava hospitalitzat per problemes respiratoris. Amb això, pretenia evitar el pagament mensual a la seva exal·lota d'una quantitat estipulada per al manteniment del fill de tots dos.

El nin, la identitat del qual no va ser revelada, té avui set anys, està malalt de la sida i es manté viu gràcies a fortes drogues. Ha de ser alimentat mitjançant sondes a través de l'estómac i ha estat a punt de morir en diverses ocasions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris