algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Antònia Vicens no es presentarà a la reelecció com a presidenta de l'AELC

A les Balears el mes de febrer sols comportarà canvis a dues vocalies

69154

Antònia Vicens.

El proper mes de febrer l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana tindrà nou president. L'assemblea general ordinària anual que es desenvoluparà a Barcelona haurà d'elegir un nou president després que Antònia Vicens, fins ara la presidenta en funcions de l'entitat, manifestà a Diari de Balears la seva intenció de no presentar-se a la reelecció.

«No em present al càrrec de presidenta de l'associació perquè som una persona que no puc disposar de la mobilitat necessària que implica el càrrec».

Vicens, que continuarà sent vicepresidenta per les Illes durant dos anys més "fins que s'esgoti el seu mandat" explicà que a les Illes Balears les eleccions tindran repercussions petites. «Tan sols hi ha dos càrrecs que s'hauran d'elegir el mes de febrer, dues vocalies. En aquest cas, es tracta de les ocupades per Biel Florit, que no pot compatibilitzar les seves ocupacions amb el càrrec i l'ocupada per Cèlia Riba. En el cas de Riba és natural, perquè ella ocupa una vocalia per coaptació».

Vicens explicà que «és molt important que cada un dels socis participi en el procés electiu de les juntes territorials. A la nostra entitat els socis juguen un paper clau, perquè cada un d'ells pot votar ben igual que els membres de la directiva».

A hores d'ara encara no se sap si hi ha algun candidat a president de l'associació d'escriptors, perquè el termini de presentació de candidatures no acaba fins passades les festes nadalenques. En el cas que no hi hagi cap candidat presentat, Vicens podria haver de continuar exercint la presidència en funcions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris