algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Carles Rebassa i Pere Perelló presenten 'Requiescat in Pace'

La segona part del llibre sortirà aviat, encara que ara se'n fan els darrers retocs

98540

Rebassa i Perelló presentaren l'obra ahir vespre en Es Pinzell.

Rosselló.
Requiescat in Pace. Aquest és el títol del llibre que a quatre mans ha estat escrit pels joves escriptors Carles Rebassa i Pere Perelló, i que ahir va ser presentat en el bar Es Pinzell pel professor de la UIB Antoni Artigues i per l'escriptor Biel Mesquida.

El text, que ha estat editat pel centre cultural Capaltard, presenta amb una varietat tècnica molt destacable la «fusió de dues persones diferents per fer-ne una de més ampla amb dues idees. Això es veu. Aleshores feim passejar aquesta persona per un món hostil», explicà Carles Rebassa.

Rebassa també explicà que «nosaltres sempre hem col·laborat plegats. Vicenç Calonge ens va proposar publicar una antologia dels nostres poemes i nosaltres preferírem publicar un llibre els dos plegats. Era una idea que duíem feia molt de temps i que ja havíem assajat, però no va funcionar. Aquest no és un llibre de poemes. És un poema èpic en dues parts que mescla totes les formes tècniques possibles. Hi ha versos dialogats, lliures, prosa, cartes, versos comptats que no rimen, versos que rimen no comptats... tot escrit de manera molt poètica, com si nosaltres fóssim dos trobadors».

La segona part del llibre sortirà aviat, encara que en aquests moments se n'estan fent els darrers retocs. «Amb vista al muntatge vàrem haver de dividir el llibre en dos volums i ara hem de fer petits retocs per arrodonir el segon volum».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris