cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Les millors peces del patrimoni museístic arribaran als escolars en 120 diapositives

Les carpetes han estat editades per Sa Nostra i la Conselleria de Cultura

Una selecció de 120 peces dels museus de les Illes Balears han estat reproduïdes en format de diapositiva i editades pel Govern balear i l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra en el marc del conveni que ambdues entitats mantenen per la campanya «La Cultura a les escoles».

Les quaranta obres més representatives dels museus de Mallorca, Menorca i Eivissa arribaran així als docents de les Balears, que podran fer servir aquests materials a les aules. La col·lecció de diapositives també serà a l'abast dels particulars en els museus de les Illes. El pressupost total de l'edició ha estat de cinc milions de pessetes.

Andreu Ramis, cap de gestió de l'Obra Social i Cultural de Sa Nostra, explicà que «la selecció que han hagut de fer els responsables dels museus ha estat molt complicada, però vull destacar que aquesta és molt ampla temàticament i cronològica. Amb aquesta col·lecció de diapositives dels fons dels nostres museus s'omple un buit que era fonamental cobrir, la dotació d'imatges del nostre patrimoni cultural als professors per tal que els alumnes de les Illes puguin gaudir de les explicacions del nostre art amb les imatges del nostre patrimoni».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris