cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Clinton: 'Seré a la Casa Blanca fins a la darrera hora del darrer dia de mandat'

El president descarta dimitir i demana un compromís al Senat

El president Bill Clinton descartà ahir la seva dimissió, sol·licitada pels republicans, i proposà arribar a un compromís per acabar el més aviat possible amb el procés de destitució (impeachment) al qual serà sotmés en el Senat.

«Esper que hi hagi una manera constitucional i justa d'acabar amb això», va dir Clinton, en referència al procés que durà a terme el Senat a partir del proper mes.

Envoltat dels congressistes demòcrates, Clinton comparegué en els jardins de la Casa Blanca per manifestar la seva intenció de presentar batalla en el complicat procediment en la Cambra Alta.

Clinton aparegué en els jardins de la Casa Blanca agafat de la mà i del braç amb la seva dona Hillary i devora del vicepresident Albert Gore, el líder demócrata de la minoria, Richard Gephardt, i el seu cap de gabinet, John Podesta.

«Hem d'acabar amb la política de destrucció personal», assenyalà Clinton en una intervenció en la qual agraí als demòcrates i escassos republicans que votaren en contra de les propostes de destitució.

Clinton descartà la dimissió i prometé romandre a la Casa Blanca «fins la darrera hora del meu darrer dia de mandat».
Amb anterioritat a la intervenció de Clinton, el vicepresident Albert Gore manifestà que «avui és el dia més trist que he vist mai en la capital dels Estats Units» i criticà els republicans per no haver permès «un vot de consciència» en rebutjar la proposta de censura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris