cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

El Govern crea un centre per vendre les seves publicacions

El conseller d'Educació i Cultura, Manuel Ferrer, i la consellera de Presidència, Rosa Estaràs, presentaren ahir el Centre de Publicacions. Aquest centre, ubicat en un dels recintes de la Casa de Cultura, serà el punt de distribució dels títols editats pel Govern balear i tots aquells en els quals participa com a entitat col·laboradora. Amb la inauguració d'aquest centre es posa fi a una tasca iniciada pel Govern fa deu anys, així com assegurà Rosa Estaràs.

Per a l'any que ve està previst que el Centre de Publicacions es converteixi en una botiga des de la qual es puguin comprar aquests títols, el nombre dels quals arriba a hores d'ara a 1470. De moment el centre de publicacions estarà destinat a la distribució de llibres entre els centres escolars.

Entre els llibres existents en aquest organisme hi ha també els que formen part de la campanya Llegeix t'agradarà, alguns d'ells esgotats o de difícil adquisició. Tots aquests títols podran ser consultats a través d'Internet gràcies a un programa que ha estat elaborat pel propi Govern i que ahir es va presentar. De moment en ell tan sols es poden consultar els volums editats pel Govern, encara que la Conselleria de Cultura ja s'ha posat en contacte amb altres organismes públics i privats, com les editorials, per tal que incloguin les seves novetats en aquestes planes web.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris