cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
24°

Jordi Alberich: «A hores d'ara vivim un envelliment de la imatge fotogràfica»

El recentment guanyador del primer Premi Nadal Batle, Jordi Alberich, va expressar ahir que «a les darreries d'aquest segle vivim un envelliment de la imatge fotogràfica, un tornar-se gran, un enrariment que ha rebut el món de la postmodernitat. Alberich va relacionar aquestes reflexions amb el contingut de la seva obra Fotografia i fi de segle. Art, discurs i fotografia en el trànsit de la postmodernitat, que li ha proporcionat el guardó, valorat en un milió de pessetes i que inclou l'edició del llibre en l'editorial Di7.

El guardonat assenyalà que l'objectiu del seu treball era «analitzar i intentar mostrar les conseqüències del final de segle al discurs fotogràfic, com els mitjans audiovisuals, la digitalització i l'entorn social redefineixen la tasca del fotògraf i la vàlua de la imatge fotogràfica».

D'altra banda, ahir es va presentar també el llibre Les notes d'un rector. Nadal Batle conversa amb Joana Maria Roque, la transcripció d'una multientrevista en qual l'autora ha intentat «transmetre la vida i projecció d'aquest home tan important, així com els seus pensaments i la seva manera de ser».

L'atorgament del premi Nadal Batle i la presentació del llibre de Joana Maria Roque tindran lloc avui, a les vuit del vespre, al Centre de Cultura Sa Nostra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris