cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

El grup El último jueves trasllada els seus recitals al Casal Solleric

Les trobades començaran amb la presència de Guillem Soler

88044

Robert serà protagonista de les lectures poètiques.

El grup literari poètic El último jueves farà a partir d'ara els seus recitals poètics en el Casal Solleric. Els membres del grup, entre els quals hi ha Sandra Sancho, Antonio Rigo, Emilio Arnau o Romà Pinya, feren la seva sol·licitud al director del Solleric, Lluís Socias, perquè la seva seu fins ara, la llibreria Totem de Palma, ha hagut de deixar de ser-ho per motius personals.

Els recitals que es facin al Solleric tindran lloc com sempre, cada darrer dijous de mes. Aquesta proposta vendria a incrementar les activitats literàries que està desenvolupant en aquests moments l'espai expositiu estrella de l'Ajuntament de Palma. Els recitals tindran lloc en el pati sempre que el temps ho permeti i en alguna de les sales del casal quan aquest sigui advers.

El darrer dijous de desembre està previst que el deïdor que intervengui sigui Guillem Soler, «un poeta total, hermós i imprescindible» segons els organitzadors de les trobades poètiques, que ja ha recitat algunes vegades a anteriors recitals d'El último jueves. El segon mes el protagonista serà el poeta anglès establert a Mallorca Robert Graves, mentre que per al tercer més s'estudien diversos noms, com puguin ser els d'Albert Herranz, Magdalena Ferragut, Pere Colom o Pep Vidal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris