nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
28°

Surt al carrer la «Història de Mallorca III», una revisió de l'ahir més recent

Antoni Marimon i Camil·la Blanes són els coordinadors del projecte

105220

Antoni Marimon.

La historiografia mallorquina compta amb una nova obra al carrer. Es tracta del llibre Història de Mallorca volum III (1975-1998), que han coordinat Camil·la Blanes Sureda i Antoni Marimon Riutort i que ha editat Moll.

Aquest treball ofereix per primera vegada, amb caràcter científic, una visió global i alhora detallada dels darrers decennis de la història de Mallorca. S'han abraçat tots els camps, des de la història política a les arts plàstiques i de l'economia als moviments socials més actuals, com el nacionalisme, l'ecologisme o el pacifisme. També s'inclouen aspectes tan poc coneguts com els esports o el còmic.

Segons l'editor: «El rigor científic i l'ordre i la claredat en l'exposició es conjuguen per fer d'aquesta obra un complement imprescindible dels dos volums de la Història de Mallorca publicats el 1982 i reeditats el 1990 i el 1994. Aquest tercer volum és una obra de gran utilitat per a tots els estudiosos, així com per a totes aquelles persones que estan interessades a conèixer l'evolució de la societat mallorquina en els darrers temps, una època en la qual l'Illa ha experimentat més canvis en un decenni que abans en tot un segle».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris