cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
28°

Netanyahu s'enfronta a l'ala dreta del partit, que s'oposa a l'acord

El primer ministre israelià Benjamin Netanyahu es prepara per enfrontar-se amb l'ala dreta del seu partit, el Likud, profundament oposat a l'acord de Wye Plantation, després de renunciar dimarts a reunir el Govern per analitzar aquest problema. Netanyahu va retardar la presentació de l'acord. En ella els líders de l'ala dreta del partit hi anunciaren que s'oposaran a l'acord firmat la setmana passada a Washington amb el president de l'Autoritat Palestina Iasser Arafat respecte d'una retirada israeliana del 13 per cent de Cisjordània.

D'altra banda, milers de palestins reteren ahir un darrer homenatge a la ciutat palestina de Ramalah a Uazim Tarifi Marin, l'adolescent de 15 anys mort fa tres dies per trets de la Policia palestina.

Un impressionant i multitudinari seguici fúnebre recorregué els carrers de Ramalah fins al cementeri de la localitat on entre llàgrimes era sepultat el jove Uazim.

En contra del costum en aquesta terra els homes i dones concorregueren conjuntament a l'enterrament, barrejant-se entre si. Centenars d'adolescents participaven també en el funeral.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris