cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 27°
23°

L'OTAN assegura que Belgrad no ha complit els compromisos

L'OTAN semblava tenir ahir dificultats respecte de la crisi de Kosovo ja que, segons recents informes de l'Aliança Atlàntica, els serbis no respecten els seus compromisos assolits el passat 13 d'octubre amb el mediador nord-americà Richard Holbrooke, i quan l'amenaça d'una intervenció armada resulta menys creïble que fa una setmana.

«Les coses no van tan bé com es podia imaginar» després d'haver-se signat l'acord amb les autoritats sèrbies el passat 13 d'octubre per l'emissari dels Estats Units Richard Holbrooke, segons varen reconèixer fonts diplomàtiques. En la mateixa línia es va expressar el secretari general de l'OTAN, Javier Solana, que va afirmar ahir que Belgrad no ha complert encara la totalitat de les seves obligacions perquè torni la pau a Kosovo, sobretot pel que fa a la retirada de les unitats de la Policia i de l'Exèrcit.

«Fins ara no s'ha produït una aplicació completa» per part del president iugoslau, Slobodan Milosevic, va declarar Solana durant una reunió del consell permanent de l'OTAN amb el Primer ministre macedoni Branko Crvenkovski.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris