cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

La Caixa i el Govern signen un conveni per crear la biblioteca Ramon Llull

L'entitat bancària aportarà 40 milions de pessetes per a l'habilitació de l'edifici i un fons de 30.000 volums

El conseller d'Educació i Cultura del Govern balear, Manuel Ferrer, i el delegat de la Caixa, Josep Francesc Conrado, signaren ahir un conveni de col·laboració per a la creació de la biblioteca Ramon Llull.

En virtut d'aquest conveni la Conselleria destinarà a la biblioteca l'edifici situat entre l'Escola d'Arts i Oficis i l'Institut Ramon Llull, mentre que la Caixa aportarà 40 milions de pessetes per a la seva habilitació i donarà un fons bibliogràfic de 30.000 volums.

El projecte inicial contempla que la nova biblioteca es pugui inaugurar el primer trimestre de 1999. El conseller va dir que properament se signarà un altre conveni amb l'Ajuntament de Palma per tal que la institució municiapl s'encarregui dels serveis i el manteniment de la nova bilioteca.

El batle Fageda explicà que l'Ajuntament s'encarregarà de l'actualització permanent i contínua del fons bibliogràfic i de les publicacions periòdiques, així com del personal que permetrà el seu funcionament. Conrado explicà que el material cedit per la Fundació la Caixa, compost per un fons bibliogràfic de 30.400 volums i de publicacions periòdiques i mobiliari procedeix de la biblioteca que l'entitat posseeix a l'avinguda d'Alexandre Rosselló. El nou local comptarà amb una superfície total de 660 metres quadrats, tindrà capacitat per a 200 usuaris i també rebrà fons bibliogràfics dels instituts Joan Alcover, Ramon Llull i Escola d'Arts, i s'augmentarà el nombre de llibres presents a 60.000.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris