cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Els seguidors de Cossuta donaran el vot de confiança a Prodi

Els comunistes propers a Armando Cossutta, expresident de Refundació Comunista (PRC), aprovaren ahir per majoria donar el seu vot de confiança al Govern de Romano Prodi, que defensà de forma combativa la seva política davant els diputats per salvar al seu Gabinet de la crisi.

Per la seva part, el líder de l'oposició dretana, Silvio Berlusconi, demanà en la seva intervenció durant el debat parlamentari la dimissió del cap de l'Executiu, argumentant que «seria una glopada d'aire fresc».

El suport del Grup Parlamentari dels comunistes que compta a la Cambra amb 34 diputats, dels quals 21 són «cossutians» serà decisiu per salvar el Govern de Prodi de la crisi.

Reunits a Roma, els quadres dirigents de les federacions que segueixen Cossutta varen decidir demanar als caps dels grups parlamentaris votar a favor de la moció de confiança. «Si els diputats i senadors responen a aquesta crida i voten a favor de la moció de confiança, alguna cosa que així esper, sàpiguen que no ens sotmetrem a les seves ordres», va matisar no obstant això Cossuta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris